пʼятниця, 15 січня 2021 18:50

Вини не визнає: підозрюваний у вбивстві 21-річної жінки відмовився від пояснень

Вини не визнає: підозрюваний у вбивстві 21-річної жінки відмовився від пояснень
27-річного Миколу Алексюка зі Здолбунова на Рівненщині, якого підозрюють у вбивстві, арештували без права на заставу. Фото: rivne1.tv

27-річного Миколу Алексюка зі Здолбунова на Рівненщині, якого підозрюють у вбивстві 21-річної Юлії Сокаль, арештували без права на заставу.

Таке рішення сьогодні, 15 січня, виніс Рівненський міський суд.

На початку судового засідання державний адвокат підозрюваного Максим Максимович просив суд зробити засідання закритим. Оскільки мала розголошуватись особиста інформація. Проте суд у цьому клопотанні відмовив. Адже справа не розглядалась по суті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство зниклої 21-річної жінки: у поліції розповіли подробиці

Сам підозрюваний був небагатослівний. Відповідав лише на окремі запитання судді. Сказав, що не визнає того, що слідство йому інкримінує.

У СІЗО Микола Алексюк пробуде до 4 березня.

Про зникнення Юлії Сокаль 22 грудня торік повідомила її 53-річна мати. Розповіла, що донька 2 тижні тому пішла з дому і не повернулася. Одразу до правоохоронців не звернулася, бо донька і раніше залишала домівку. Але завжди була на зв'язку. Тіло Юлії з ножовими пораненнями, загорнуте в тканину, виявили 6 січня у підвалі, яким користується Микола Алексюк. Того ж дня йому повідомили про підозру, яку вручили матері. А його самого оголосили в розшук. Затримали Алексюка біля квартири його товариша ввечері 14 січня.

Зараз ви читаєте новину «Вини не визнає: підозрюваний у вбивстві 21-річної жінки відмовився від пояснень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути