Ексклюзиви
субота, 17 березня 2018 12:53

Убивство багатодітної матері: підозрюваним у замовленні та виконанні обирають запобіжний захід
3

Замовникам та виконавцям убивства багатодітної матері Лілії Гордєєвої обирають запобіжний захід у Фастівському районному суді
Фото: Таміла МИХЕЄВА
Замовникам та виконавцям убивства багатодітної матері Лілії Гордєєвої обирають запобіжний захід у Фастівському районному суді
Замовникам та виконавцям убивства багатодітної матері Лілії Гордєєвої обирають запобіжний захід у Фастівському районному суді

Сьогодні, 17 березня, у Фастівському районному суді обирають запобіжний захід замовникам та виконавцям убивства багатодітної матері Лілії Гордєєвої.

Ввечері у вівторок, 13 березня, на неї напали поблизу дитячого садка, коли йшла забирати 3-річного сина. Жінці нанесли 24 удари ножем.

На підтримку убитої жінки за годину до початку слухання збираються місцеві мешканці, представники громадських організацій.

"За 20 хвилин до початку сказали, що слухання із Фастова переносять до Василькова. Людей це обурило, сказали, що влаштують бунт. Пізніше з'ясувалося, що справу все ж слухатимуть на місці", - передає кореспондент Gazeta.ua із зали суду.

Люди прийшли на засідання, як тільки про нього почули. Кажуть, не вірять у нашу судову систему, тому налаштовані контролювати хід справи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція розкрила замовне вбивство багатодітної матері

"Нікого із людей сюди не збирали. Всі прийшли самі. Лілія була дуже хорошою та порядною жінкою. Тому за неї, за справедливе покарання її вбивць, варто боротися", - каже місцева мешканка.

Убивство Лілії Гордєєвої замовили колишні бізнес-партнери. Замовників будуть "витягувати", переконана правозахисниця Валентина Коваль.

"З травня 2016 року я офіційно представляла інтереси Лілії Гордєєвої.Звернулась вона до мене, бо суддя Васильківського міськрайсуду Ковбель фактично саботував розгляд справи за її позовом. Вона не хотіла чужого, вона хотіла захистити своє право власності на майно, з якого її, вдову з маленькимии дітьми, просто викинули. Викинула співвласник приміщення, яка мала у власності 1/2 частину. Діяла пані цинічно, заявляла, що в неї та її чоловіка звязки, що рідна сестра чоловіка - суддя Печерського суду і все порішає. Якщо врахувати , що справа навіть за 2 роки не була призначена до розгляду то очевидно що ці погрози були реальними" - каже правозахисниця.

Gazeta.ua повідомлятиме подробиці про хід засідання.

Лілія Горєєва займалася бізнесом. Чотири роки тому овдовіла, сама виховувала трьох дітей. Після нападу змогла дійти через дорогу до лікарні. Повідомила хто вона, і просила подбати про дітей.

Зараз ви читаєте новину «Убивство багатодітної матері: підозрюваним у замовленні та виконанні обирають запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути