неділя, 08 квітня 2018 19:40

У СІЗО в'язні відмовились повертатися в камери

У СІЗО в'язні відмовились повертатися в камери
У Миколаєві в СІЗО стались проблеми. Фото: news.pn

8 квітня в Миколаївському слідчому ізоляторі кілька десятків ув'язнених після прогулянки відмовилися зайти в свої камери.

"Частина підозрюваних відмовилася за розпорядженням адміністрації заходити в камери. Ситуація контрольована, з підозрюваними ведуться переговори. Ніяких бунтів або погромів не зафіксовано", - повідомив "Укрінформ" з посиланням на чергового частини Миколаївського СІЗО.

У поліції підтвердили, що їх підрозділи охороняють периметр СІЗО на випадок надзвичайних ситуацій. Ніяких інших дій вони не проводять, оскільки це не в їх компетенції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бунт у тюрмі: втекли понад 200 ув'язнених

"Протягом останніх двох годин ситуація на території Миколаївського СІЗО спокійна", - повідомив прес-секретар заступника міністра юстиції Юрій Маслак.

За його словами, вранці в неділю близько 20 арештантів відмовилися заходити в камери після прогулянки у дворі СІЗО. Після переговорів інцидент був вичерпаний. Ніякі спецзасоби при цьому не застосовувалися.

У Венесуелі в центрі утримання ув'язнених при поліції штату Карабобо почався бунт, потім спалахнула пожежа. У результаті загинули щонайменше п'ятеро ув'язнених.

Зараз ви читаєте новину «У СІЗО в'язні відмовились повертатися в камери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути