Ексклюзиви
середа, 31 жовтня 2012 18:27

У Санкт-Петербурзі затримали захисників мирного зібрання
5

Фото: Фото: Reuters

У Санкт-Петербурзі біля метро "Гостинний двір" почалася несанкціонована акція на захист 31-ї статті Конституції Росії. Як повідомляє сьогодні, 31 жовтня, ІА REGNUM, вже затримані, як мінімум, двоє учасників акції - дівчина з плакатом "Вимагаємо дотримання 31-ої статті Конституції!" і пенсіонер з плакатом "Полтавченко, віддай" Народний!".

Нинішню акцію опозиціонери назвали "А судді хто?" і присвячують мировому судді 203-ї судової ділянки Олексію Кузнєцову, як кажуть опозиціонери, "відомому жорсткими вироками учасникам акції "Стратегія -31".

Активісти незареєстрованої партії "Другая Россия" підняли плакат "Росія без в'язниць" і запалили фаєри - опозиціонерів тут же затримали і посадили в поліцейський автобус.

"Стратегія-31" - всеросійський громадянський рух на захист свободи зібрань у Росії. Виник влітку 2009 року, як безстрокова серія громадянських акцій протесту на захист свободи зібрань (31 стаття Конституції РФ), які регулярно проводяться з 31 травня 2009 року в Москві на Тріумфальній площі о 18:00 кожного 31 число місяця, якщо таке число в місяці присутнє.

Зараз ви читаєте новину «У Санкт-Петербурзі затримали захисників мирного зібрання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути