Ексклюзиви
вівторок, 13 серпня 2019 08:08

Усе в страшних ранах: жінка, яку обварив окропом чоловік, вперше показала обличчя

Анастасія Шаповалова із Запоріжжя, яку облив окропом цивільний чоловік Дмитро Межебицький, вперше після трагедії показала обличчя.

Автор: Факти
  Анастасію Шаповалову із Запоріжжя облив окропом цивільний чоловік Дмитро Межебицький. Пара разом прожила 8 років. Виховують 2 дітей
Анастасію Шаповалову із Запоріжжя облив окропом цивільний чоловік Дмитро Межебицький. Пара разом прожила 8 років. Виховують 2 дітей

Відео з постраждалою у соцмережі опублікувала волонтер Злата Некрасова. На кадрах видно, що у жінки сильно обпалені кисті, плечі й ліва сторона обличчя. Крім того, у неї практично немає волосся. Частково його обрізав чоловік манікюрними ножицями.

Жінка зізнається, що цивільний чоловік і раніше нещадно бив її. Вона часто приходила до подруг вся синя від побоїв. Після останнього знущання Дмитро втік і переховувався. Днями стало відомо, що він сам прийшов до студії однієї телепередачі. Там його затримали. Суд уже обрав запобіжний захід: 60 діб під вартою без права на заставу.

Швидше за все, чоловік разом із дітьми переховувався у Києві, за словами Злати Некрасової.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анастасію Ковальову спалив наречений

"Вони прожили 8 років. І весь час чоловік її бив, знущався. Кілька разів вона від нього втікала. Зверталася за допомогою в соцслужби, але ніхто нічим не міг їй допомогти. Один раз разом з дітьми втекла від нього в молитовний будинок в Первомайську, але залишатися там довго не могла - дітям треба було щось їсти. Тому вона поверталася в будинок до людини, що так над нею знущалася. Настя розповідала, що він кидався на неї з ножем. Але її не було кому захистити. У неї немає житла, і навіть зараз, коли її випишуть з лікарні, їй нікуди йти з дітьми", - каже Злата Некрасова.

Стан Анастасії Шаповалової трохи покращився, але попереду тривале лікування та операції.

Дмитро Межебицький облив цивільну дружину Анастасію Шаповалову окропом під ранок 28 липня. Пара мешкає у приватному будинку. Жінка вистрибнула через вікно й покликала на допомогу. Доки могла говорити, розповіла, що з нею сталося. Підозрюваний утік одразу після скоєного. Його розшукувала поліція. Попередньо, йому інкримінували завдання тілесних ушкоджень. Пізніше справу перекваліфікували на "замах на умисне вбивство". Йому загрожує до 15 років за ґратами.

Зараз ви читаєте новину «Усе в страшних ранах: жінка, яку обварив окропом чоловік, вперше показала обличчя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути