пʼятниця, 15 січня 2021 18:00

Убивство зниклої 21-річної жінки: у поліції розповіли подробиці

Убивство зниклої 21-річної жінки: у поліції розповіли подробиці
27-річного Миколу Алексюка зі Здолбунова на Рівненщині затримали за підозрою в убивстві знайомої 21-річної Юлії Сокаль. Раніше мав судимість за незаконне зберігання наркотиків Фото: rv.npu.gov.ua

27-річний Микола Алексюк зі Здолбунова на Рівненщині, якого підозрюють у вбивстві 21-річної Юлії Сокаль, відмовляється давати будь-які свідчення. Але зазначив, що співпрацюватиме зі слідством

Затримали чоловіка за місцем проживання його знайомого в Здолбунові. До того він переховувався на території райцентру в різних місцях, був без засобів зв'язку і не контактував із близькими, розповів керівник поліції області Олексій Камишанський.

"Підозрюваний постійно змінював місце проживання, ховався в очеретах та підвалах та не виходив ні з ким на зв'язок. Контактував він лише з одним другом", — каже Камишанський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ховався у підвалах: схопили вбивцю 21-річної жінки

Мотив убивства слідчі ще встановлюють, додав заступник начальника ГУНП в Рівненській області Олександр Панасюк.

"Одна із причин такого зухвалого вбивства – наркозалежність. І, як не прикро констатувати, але левова частка таких злочинів скоюється саме в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння", — розповів Олексій Камишанський.

Слідство в справі триває. Після проведення перевірки буде надана правова оцінка діям товариша підозрюваного, у якого той ховався.

Про зникнення Юлії Сокаль 22 грудня торік повідомила її 53-річна мати. Розповіла, що донька 2 тижні тому пішла з дому і не повернулася. Одразу до правоохоронців не звернулася, бо донька і раніше залишала домівку. Але завжди була на зв'язку. Тіло Юлії з ножовими пораненнями, загорнуте в тканину, виявили 6 січня у підвалі, яким користується Микола Алексюк. Того ж дня йому повідомили про підозру, яку вручили матері. А його самого оголосили в розшук. Затримали підозрюваного ввечері 14 січня.

Зараз ви читаєте новину «Убивство зниклої 21-річної жінки: у поліції розповіли подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути