Ексклюзиви
середа, 15 січня 2020 12:56

Убивство Окуєвої: затримали ще одного підозрюваного

Убивство Окуєвої: затримали ще одного підозрюваного
Поліцейські затримали Андрія Кравченка з групи бандитів, яких називають причетними до вбивства Аміни Окуєвої. Фото: npu.gov.ua

Уранці 15 січня поліцейські затримали Андрія Кравченка. Він – із групи бандитів, яких правоохоронці офіційно називають причетними до вбивства Аміни Окуєвої і замаху на життя Адама Осмаєва.

Затримання відбулося неподалік дому Кравченка. Чи оголосили чоловікові підозру – поки невідомо, повідомила його адвокат Ірина Бігунець, передає "Слідство.Інфо".

У прокуратурі і поліції Київської області підтвердили факт затримання. Але зазначили, що це пов'язано з іншим злочином. Ідеться про вбивство київського підприємця 2014 року, каже начальник відділу комунікації поліції Київщини Микола Жукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не знаю, де був: що сказав у суді підозрюваний у справі Окуєвої

"Маячня якась. Учора затримали одного за підозрою в убивстві Окуєвої, а сьогодні затримують з цієї ж групи осіб мого підзахисного за інший злочин. Вони будуть закривати всіх осіб за різні провадження? Давайте всі провадження Київської області на них повісимо", – відреагувала на коментар Бігунець.

Андрій Кравченко є одним із семи підозрюваних у провадженнях щодо вбивств директора компанії Caparol Павла Зможного, яке сталося 2016 року, а також — начальника відділу реклами київського метрополітену Павла Миленького. Його зарізали у січні торік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Окуєвої: експерти перевірили десятки зразків ДНК

Незадовго до затримання Кравченко розповів, що приятелює із Редькіним та іншими підозрюваними особами. Сказав, що не вірить у причетність Редькіна до злочину проти Окуєвої. Очікував, що незабаром затримають і його.

"Це повна нісенітниця. Навіщо йому Аміна Окуєва? Він успішний бізнесмен. Воно йому просто не треба. Це нісенітниця", — прокоментував він.

Заявив, що непричетний до інкримінованих йому вбивств, і зазначив, що не знав нікого із загиблих, у тому числі Аміну Окуєву.

Напередодні суд обрав запобіжний захід длч іншого фігуранта цих розслідувань — Ігоря Редькіна. Його взяли під варту за підозрою у вбивстві Аміни Окуєвої і замаху на життя її чоловіка.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Окуєвої: затримали ще одного підозрюваного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути