понеділок, 12 березня 2018 18:10

Убивство в Одеському СІЗО: підозрюваний заявив, що його змусили піти на злочин

Убивство в Одеському СІЗО: підозрюваний заявив, що його змусили піти на злочин
Підозрюваний у вбивстві працівниці Одеського СІЗО заявив, що його змусили піти на злочин, щоб змінити начальника. Фото - Думська

Сьогодні, 12 березня, в Малиновському суді Одеси вирішували питання про продовження запобіжного заходу для підозрюваного в жахливому вбивстві співробітниці СІЗО Олени Порошенко.

В ході засідання обвинувачуваний Василь Чемеріз заявив, що його змусили піти на цей злочин: нібито якийсь співробітник разом з ще одним в'язнем погрожував йому та родині, змушуючи скоїти вбивство. Вказівки йому давали по телефону, передає "Думська".

Нібито замовники злочину мали на меті змістити чинного начальника. Саме тому Василю Чемерізу дозволили жити поза камерою. Імені та посади працівника СІЗО підозрюваний поки не називає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арештантка напала на конвоїра в одеському СІЗО

В результаті суд вирішив продовжити утримання під вартою для вбивці ще на 60 днів - до 12 травня. Наступний розгляд справи по суті відбудеться 25 квітня.

Вбивство сталося 17 серпня: рецидивіст вбив та розчленував молодшого інспектора II категорії відділу режиму і охорони Олену Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Убивство в Одеському СІЗО: підозрюваний заявив, що його змусили піти на злочин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути