середа, 28 жовтня 2020 15:58

Убивство на цвинтарі 17-річної дівчини: ким виявився підозрюваний

Убивство на цвинтарі 17-річної дівчини: ким виявився підозрюваний
У Миргороді на Полтавщині знайшли вбитою 17-річну дівчину. Підозрюваного затримали. Ним виявився 18-річний знайомий жертви. Фото: t.me/dkr_npu

На тілі 17-річної дівчини, яку знайшли вбитою у ставку біля цвинтаря в Миргороді на Полтавщині, були численні рубані рани, а також було зламано палець. Слідчі припускають: дівчина захищалася.

Підозрюваного в убивстві встановили і затримали. Ним виявився 18-річний знайомий убитої, повідомляє Департамент карного розшуку Нацполіції.

"Встановлено, що напередодні ввечері, 27 жовтня, два хлопці та потерпіла прогулювалися вулицями міста та зайшли додому до одного з хлопців. Останній, перебуваючи в будинку, взяв з собою невеличку сокирку. На запитання приятелів відповів, що нібито "про всяк випадок, для самозахисту". Компанія вирушила далі гуляти. Неочікувано 18-річний хлопець дістав сокиру та напав на дівчину. Вбивав тваринно, безжалісно, без шансу на порятунок. Інший парубок спробував стати на перешкоді, однак сокира в руках вбивці та погрози змусили його підкоритися зловмиснику", - розповіли поліцейські.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річну дівчину з пробитим черепом знайшли серед вулиці

Крім того, зловмисник забрав мобільний телефон неповнолітньої жертви та спробував позбутися даних, що підтверджували їхнє спілкування, і від самого телефона.

Затриманий у вчиненому зізнався. На запитання про причини та мотиви вчинення особливо тяжкого злочину відповідає "бо так". Психічний стан зловмисника перевірятимуть експерти.

Слідчі вилучили ряд доказів, в тому числі знаряддя вбивства. Тривають слідчі дії.

Тіло 17-річної дівчини на цвинтарі у місті Миргород Полтавської виявили вранці 28 жовтня. Дівчина жила в іншому районі міста. Повідомлення про її зникнення до поліції не надходили.

Зараз ви читаєте новину «Убивство на цвинтарі 17-річної дівчини: ким виявився підозрюваний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути