середа, 07 листопада 2018 18:10

Убивство 15-річної школярки під Харковом: знайшли цінного свідка

Автор: facebook.com/Молодь Бабаї
  Поліція і солдати Національної гвардціі України прочісували місцевість, де знайшли тіло 15-річної Аліси Онищук. Оприлюднили також фоторобот ймовірного вбивці
Поліція і солдати Національної гвардціі України прочісували місцевість, де знайшли тіло 15-річної Аліси Онищук. Оприлюднили також фоторобот ймовірного вбивці

Поліція і солдати Національної гвардіі України 7 листопада прочісували місцевість, де знайшли тіло 15-річної Аліси Онищук із селища Бабаївка Харківського району. А також опитували людей, які щодня їздять до Харкова зі станції "Покотилівка", повідомив прес-секретар Нацгвардії в Харківській області Дмитро Образцов.

"Батальйон Нацгвардії задіяний в пошукових роботах. Бійці спільно з поліцією шукають речові докази, що стосуються кримінальної справи про вбивство 15-річної школярки ", - повідомив Дмитро Образцов.

До пошуків приєдналися і місцеві активісти. За їхніми словами, правоохоронці під час опитування людей на станції знайшли важливого свідка.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фоторобот ймовірного вбивці 15-річної дівчини

З'явилася інформація, що дівчину бачили в день вбивства на платформі. Правоохоронці намагаються встановити більш чіткий маршрут пересування школярки і з'ясувати, чи поїхала чи Аліса вранці того дня до Харкова.

"Мій син в той день бачив її на платформі і в Мерефі , дав свідчення про це", - повідомив місцевий житель Евген.

 

Активіст із Бабаївки Андрій Резуненко пройшов увесь шлях дівчини від дому до місця, де знайшли тіло. Відповідне відео виклав у мережі.

Мешканка селища Бабаї на Харківщині 15-річна Аліса Онищук зникла вранці 2 листопада дорогою на навчання. Наступного дня її знайшли мертвою біля посадки поблизу Покотилівсько-Бабаєвського пішохідного мосту. Це неподалік від її дому. Її зґвалтували, задушили та пограбували, за висновками експертів.

Зараз ви читаєте новину «Убивство 15-річної школярки під Харковом: знайшли цінного свідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути