четвер, 07 грудня 2017 18:10

Убивці боксера не можуть знайти перекладача

Убивці боксера не можуть знайти перекладача
В Одесі не можуть знайти перекладача для підозрюваного у вбивстві титулованого українського боксера Сергій Лащенка - Бабек Дамір-огли Гасанова. Фото — 7 канал

У Одеському суді не можуть знайти перекладача для гучного судового процесу по вбивству чемпіона Європи з тайського боксу Сергія Лащенка.

Головний підозрюваний - азербайджанець Бабек Дамір-огли Гасанов - знаходиться в Одеському СІЗО. В бюро перекладів заявили про відсутність фахівця з азербайджанської мови. Про це йшлося в сюжеті 7 каналу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко присвятив перемогу вбитому другові

У суді хочуть направити повторний лист до посольства Азербайджанської Республіки в Україні. На перший лист відповіді так і не отримали.

Наступне засідання по розгляду справи призначили на 14 грудня.

"Можливо, з ініціативи суду буде звернено увагу судової адміністрації, яка, посилаючись на свої договірні відносини з конкретною організацією, яка забезпечує перекладачів, розірве цей договір і укладе новий. Це можна зробити протягом кількох днів", - заявив адвокат потерпілої сторони Петро Кобзар.

На початку квітня 2015 року в Одесі компанія молодих людей кавказької національності посварилася з двома перехожими. Хтось із кавказців вихопив травмат і відкрив стрілянину по опонентам. Одному куля потрапила в стегно і черевну порожнину, а іншому - в грудну клітку, зачепивши легеню. Постраждалі поїхали в лікарню, нападники за ними. В рентген-кабінеті, де 28-річний Сергій Лащенко допомагав важко пораненому товаришеві, знову відкрили стрілянину. Сергій загинув на місці. Азербайджанця, 26-річного Бабек Дамір-огли Гасанова, якого підозрюють у вбивстві титулованого українського боксера, екстрадували в Україну. До того переховувася в Росії. 6 лютого 2017 року його доправили до Одеського слідчого ізолятора.

Зараз ви читаєте новину «Убивці боксера не можуть знайти перекладача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути