Ексклюзиви
пʼятниця, 04 лютого 2011 20:53

У Житомирі старшокласниці побили молодшу дівчинку

У Житомирі старшокласниці побили молодшу дівчинку

У Житомирі чотири дев'ятикласниці жорстко побили восьмикласницю, дівчина була госпіталізована з черепно-мозковою травмою.

Як повідомляється, бійка виникла між дев'ятикласницями та дівчинкою на рік молодшою у шкільній вбиральні. За словами потерпілої, конфлікт виник, бо старшокласниці насміхалися над нею, а вона намагалася це припинити.

"Так як-то на мене дивилися, обговорювали, я просто сказала: "повилазить", і все", - розповіла дівчинка.

Старшокласниці, за її словами почали вимагати в неї стати на коліна і просити пробачення на очах в інших учнів. Потім восьмикласницю почали бити кулаками по голові, по шиї, намагалися бити колінами. Дісталося і ще одній восьмикласниці.

В результаті дівчинка, яка намагалася принизити глузування з себе, опинилась у лікарні у стані середньої тяжкості. В неї була діагностована черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій м'яких частин потилиці і шиї.

Натомість класний керівник дев'ятикласниць Віктор Кузьмунський захищає своїх учениць та каже, що батьки ображених учениць роблять із мухи слона.

"Було вирвано пару клоків волосся в однієї і в другої, на цьому все закінчилося. Нічого там такого страшного не було, як оце описується", - зазначив Кузьмунський.

Як повідомляється, кримінальну справу правоохоронці поки що не порушили, тому що чекають висновки медичної експертизи. Однак, говорять у міліції, відповідальності старшокласницям не уникнути. Вони можуть дістати умовне покарання до одного року за хуліганські дії, або ж їхні батьки матимуть адміністративне покарання за неналежне виконання батьківських обов'язків.

Зазначимо, іноді шкільні свари закінчуються не тільки бійкою, а й стріляниною: нещодавно у Вінниці 9-класник влаштував хаотичну стрілянину в школі, декілька учнів отримали незначні фізичні ушкодження.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «У Житомирі старшокласниці побили молодшу дівчинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути