Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2014 18:30

У Росії затримані 25 українців за підозрою в підготовці терактів - НТВ

У Росії затримані 25 українців за підозрою в підготовці терактів - НТВ
Фото: itar-tass.com

У Росії були затримані 25 громадян України за підозрою в підготовці диверсій на території РФ. Про це повідомила телекомпанія НТВ у четвер з посиланням на дані спецслужб.

Телекомпанія продемонструвала відеокадри затриманих громадян України. За інформацією НТВ, серед затриманих троє активістів "Правого сектору".

За даними спецслужб, теракти готувалися в період з 14 по 16 березня в семи регіонах - Ростовській, Волгоградській, Тверській, Орловській, Бєлгородській областях, в Республіках Калмикія і Татарстан.

Всі затримані, 25 осіб, серед яких троє активістів "Правого сектору" вже підтвердили отримання інструкцій від представників Служби безпеки України.

Серед їх завдань було фотографування місць дислокацій і пересування військової техніки, збройних сил Росії в прикордонних регіонах, а також встановлення контактів з російськими радикальними структурами. Зараз відносно затриманих проводиться дізнання і попереднє слідство.

Зараз ви читаєте новину «У Росії затримані 25 українців за підозрою в підготовці терактів - НТВ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути