Ексклюзиви
неділя, 14 січня 2018 15:45

У продавця авто шахраї видурили машину і всі гроші

У продавця авто шахраї видурили машину і всі гроші
На криворізькому авторинку у чоловіка видурили машину і $2,5 тис. Фото: rus.ozodlik.org

У Кривому Розі шахраї ошукали місцевого мешканця Григорія Маздора. Чоловік прийшов на авторинок, аби продати власну машину. В результаті позбувся автівки, але грошей не отримав.

На торгівельному майданчику чоловіку швидко запропонували вигідні умови продажу. Він одразу віддав автівку та документи на неї, покупець заплатив $2,5 тис., повідомив "24 канал".

Але наступного дня Маздору подзвонили з вимогою повернути гроші, бо начебто транспортний засіб невірно зареєтрований.

"Працівники площадки сказали, що машина неправильна. Просили 4 дні і тоді вони розберуться з господарем. Казали мені, що потрібно повернути кошти за машину, нотаріуса і так далі", - сказав Григорій Маздор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійники викрадали автомобілі нардепів і міністрів

Чоловік повірив шахраям, гроші повернув. За кілька днів йому повідомили, що не будуть віддавати ні кошти, ні машину. Аргументували тим, що оформлене з помилками авто поліцейські в будь-яку мить заберуть на штрафмайданчик і випишуть штраф. Аби не наражатися на проблеми, запропонували взяти будь-яку іншу машину з авторинка, сплативши різницю по вартості. Маздору такі витрати були не по кишені, тому питання відклали на кілька днів. Згодом донька чоловіка побачила в середмісті батькову автівку. За кермом був новий власник.

На Сумщині жінку обдурили виграною автівкою. Віддала шахраям 60 тис. грн. Коли перевела останні кілька тисяч, поцікавилася, куди привезуть її авто. Натомість, почула сміх.

Зараз ви читаєте новину «У продавця авто шахраї видурили машину і всі гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути