Ексклюзиви
середа, 12 червня 2019 21:30

У підвалі багатоповерхівки знайшли гранати

У підвалі багатоповерхівки знайшли гранати
У Житомирі невідомий зберігав гранати. Фото: поліція

У Житомирі в багатоповерхівці поліція знайшла гранату, запал і підривач до неї, електродетонатори та близько 70 різнокаліберних набоїв.

Мешканців будинку евакуювали. Розпочато кримінальне провадження, повідомляє відділ комунікацій Головного управління Нацполіції у Житомирській області.

"Працівники вибухотехнічної служби ГУНП разом з кінологами, застосовуючи службових собак і спеціальні технічні засоби, упродовж кількох годин ретельно перевіряли усі приміщення будинку та територію довкола нього. У результаті в одному з підвальних приміщень, яке обладнане під спортивний зал і належить житомирянину, 1966 р.н., поліцейські вилучили гранату РГД, запал і підривач до неї, електродетонатори та близько 70 різнокаліберних набоїв", - повідомили правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік підпалив чуже авто і не зміг пояснити причину

За незаконне поводження з вибуховими речовинами передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком від 3 до 7 років.

52-річна жінка продавала бойові гранати у підземному переході в Дніпрі. Поліцейські вилучили у неї 2 гранати Ф-1 із запалами. Удома у жінки правоохоронці виявили ще 2 гранатомети РПГ-26.

Зараз ви читаєте новину «У підвалі багатоповерхівки знайшли гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути