четвер, 30 червня 2022 16:46

Спецтема: Війна Росії проти України

У невизнаному Придністров'ї росіяни агітують підписувати контракти з армією РФ - розвідка

У невизнаному Придністров'ї  росіяни агітують підписувати контракти з армією РФ - розвідка
У центрах зайнятості в першу чергу пропонують контракти з ЗС РФ. Фото: t.me/DIUkraine

У невизнаному Придністровʼї росіяни почали агітувати, щоб чоловіки підписували контракти зі збройними силами Російської Федерації.

Оголошення про набір публікують в усіх ЗМІ, розповсюджують через поштові скриньки й розміщують у місцях загального користування, повідомляє Головне управління розвідки МО в Telegram.

За даними розвідки, якщо чоловіки звертаються до центрів зайнятості, то їм насамперед пропонують військову службу за контрактом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін може запровадити воєнний стан в РФ і розв'язати війну в Придністров'ї – розвідка США

"На виробничих і сільськогосподарських підприємствах проводять збори, на яких представники пунктів відбору працівників агітують до проходження військової служби за контрактом. Для цього ж тиснуть на військовослужбовців строкової служби", – ідеться в повідомленні.

Також тираспольський районний військовий комісаріат розпочав призов на військову службу громадян, які закінчили військову кафедру вищого нвачального закладу і були зараховані в запас з присвоєнням офіцерського звання, додають у розвідці.

Втрати російських окупантів в Україні 30 червня становлять 35,6 тис. осіб. Ще 150 окупантів поповнили лави "200-х" 29 червня. Найбільших втрат противник зазнав на Бахмутському напрямку.

Молдова на тлі російських погроз може попросити Україну розв'язати питання щодо невизнаного Придністров'я. Кишинів не має боєздатної армії.

Зараз ви читаєте новину «У невизнаному Придністров'ї росіяни агітують підписувати контракти з армією РФ - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути