четвер, 03 жовтня 2013 14:05

У московському метро вдруге за день стався збій руху потягів

У московському метро вдруге за день стався збій руху потягів
Фото: ridus.ru

Тимчасовий перебій у роботі енергомережі викликав затримку в проходженні потягів на Люблінсько-Дмитрівській (салатовій) гілці метрополітену Москви.

"Це робочий момент, таке буває часто. Тимчасова неполадка не привела до істотного збою в русі потягів на лінії", - цитує "Інтерфакс" слова джерела в транспортному комплексі столиці.

Раніше до цього був порушений графік руху потягів на Калінінській (жовтій) лінії: як з'ясували журналісти, це було пов'язано з тим, що один з потягів рухався зі зниженою швидкістю.

Пікантність ситуації надає той факт, що керівництво громадського перевізника воліє дані ексцеси не помічати. За словами голови столичної підземки Івана Бесєдіна, які наводить "Інтерфакс", "за останні роки збоїв в підземці стало менше".

Варто відзначити, що в тому, що сталося, немає нічого дивного і екстраординарного. Раніше керівник московського метрополітену в інтерв'ю прямо заявив, що перебої в роботі підземки будуть відбуватися і далі. "Метрополітен - це десять тисяч потягів на добу, це більше 600 кілометрів розгорнутої довжини експлуатаційних шляхів. Збої, які відбуваються, постійно скорочуються. Технічні відмови в складній системі метрополітену були, є і, очевидно, будуть", - сказав Іван Бесєдін в ефірі телеканалу "Росія-1".

Зараз ви читаєте новину «У московському метро вдруге за день стався збій руху потягів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути