Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2014 10:33

У Харкові в офісі проросійської партії виявили "коктейлі Молотова"
2

Фото: mvs.gov.ua

Пляшки з вибухонебезпечною сумішшю були виявлені поблизу офісу однієї з проросійських політичних партій у Харкові.

Про це повідомили в ВЗГ ГУМВС України в Харківській області.

15 квітня близько 13.30 години до Київського райвідділу міліції надійшла заява від харків'янина. Чоловік повідомив, що біля одного з будинків по вулиці Сумській невідома особа тримає в руках велику валізу. Поведінка цієї людини здалася заявнику підозрілою – той весь час оглядався та намагався непомітно сховати сумку до підвального приміщення.

Працівники міліції негайно відреагували на повідомлення та вже через декілька хвилин прибули за вказаною адресою, - розповідає начальник Київського РВ міста Харкова полковник міліції Володимир Ковригін. - На вулиці правоохоронці побачили велику валізу, в якій виявили близько 20 пляшок з "коктейлем Молотова". Даний факт слідчими внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

У зв'язку з тим, що вибухонебезпечні предмети знаходилися прямо біля офісу однієї з проросійських політичних партій, працівниками міліції було прийнято рішення провести огляд даного приміщення. Як тільки вони почали відповідні заходи, до офісу увірвався невідомий чоловік, який почав пред'являти претензії правоохоронцям та всіляко перешкоджати їх діям.

Після цього працівники міліції відновили огляд приміщення, на даний час в офісі виявлено зразки поліграфічної продукції агітаційного змісту.

Наразі правоохоронці здійснюють усі необхідні слідчі дії з метою встановлення власника виявлених небезпечних предметів, в тому числі перевіряється причетність представників політичної партії до вказаної події.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові в офісі проросійської партії виявили "коктейлі Молотова"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути