пʼятниця, 30 жовтня 2020 13:59

У чоловіка, який незаконно утримував у будинку жінку, знайшли арсенал зброї

У чоловіка, який незаконно утримував у будинку жінку, знайшли арсенал зброї
Поліцейські провели обшук в будинку зловмисника і виявили цілий арсенал зброї. Вони знайшли пістолети, боєприпаси, набої та кийки

В Ужгороді чоловік незаконно тримав у своєму будинку жінку.

"29 жовтня до поліції Ужгорода надійшло повідомлення від мешканки Перечинщини, яка, за її словами, постраждала внаслідок неправомірних дій з боку 53-річного жителя обласного центру. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, працівники якої з'ясували, що чоловік незаконно утримував 27-річну жительку Перечинського району за місцем свого проживання", – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В автомобілі військового поліцейські знайшли вибухівку

Поліцейські провели обшук в будинку зловмисника і виявили цілий арсенал зброї. Вони знайшли пістолети, боєприпаси, набої та кийки. Зброю направили на експертизу.

Наразі оперативники встановлюють походження та мету зберігання небезпечних предметів. Досудове розслідування триває за 2 справами.

Співробітники Служби безпеки України виявили на Донеччині схрон з великою кількістю зброї та боєприпасів. Арсенал був схований у покинутій будівлі старої ферми в селищі у Волноваському районі. Зі схрону вилучили 20 кг пластиду, 10 протитанкових мін ПТМ-62, 4 протипіхотні вистрибуючі осколкові міни ОЗМ-72, 66 гранат Ф-1 та РПГ-6.

Зараз ви читаєте новину «У чоловіка, який незаконно утримував у будинку жінку, знайшли арсенал зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути