вівторок, 05 січня 2016 16:57

У центрі Запоріжжя затримали озброєного антимайданівця з прапором "Новоросії"
5

В Запоріжжі представники місцевої самооборони затримали автівку відомого в місті антимайданівця Валер'яна Горбачова. В салоні знайшли наркотики та прапор "Новоросії". Водій намагався відстрілятися з пістолета.

Про це повідомив сайт "Депо.Запоріжжя"

"Ми отримали інформацію, що в автівці перевозяться наркотики. Почали її переслідувати. Машина не зупинялася, їхала на червоний колір світлофору. Зупинилися тільки тоді, коли на дорозі виникла аварійна ситуація. Коли ми намагалися витягти водія з машини, він схопив пістолет Макарова та хотів вистрелити. Вдалося зупинити. На підлозі також знайшли пакети маріхуани", - розповів прес-секретар запорізької самооборони Антон Олексієнко.

В'ячеслав Горбачов належить до складу антимайданівської організації "Народна гвардія". Також в машині лежали листівки за надписами "Запорізька народна республіка". Чоловік у свою чергу сказав, що ці речі йому підкинули.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Запоріжжя затримали озброєного антимайданівця з прапором "Новоросії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути