Ексклюзиви
середа, 17 липня 2019 17:53

Труп дитини у валізі: повідомили результати експертиз

Труп дитини у валізі: повідомили результати експертиз
2-річний хлопчик, тіло якого знайшли у валізі в Чернівцях, помер від приступу астми. Фото - facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

2-річний Олександр Пілявський, тіло якого знайшли у валізі в Чернівцях, помер, найвірогідніше, від приступу астми. Таке попереднє заключення зробили в обласному бюро судово-медичної експертизи.

Також експертизами встановлено, що він помер за кілька днів до того, як тіло було знайдено у валізі перехожими. Про це кореспондентові Gazeta.ua розповів заступник начальника бюро судово-медичної експертизи Олександр Лазебник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати не приїхала: поховали 2-річного хлопчика, тіло якого знайшли у валізі

"Дитина померла не у валізі. Ми припускаємо, що її використовували лише для траспортування тіла. З моменту смерті дитини до моменту виявлення тіла минув певний термін. Дитина надійшла уже з пізніми трупними змінами. Експерти дійшли висновку, що смерть настала внаслідок вродженої хвороби легень, найвірогідніше, внаслідок астматичного приступу", - каже Олександр Лазебник.

Остаточні результати експертизи будуть відомі протягом тижня. Матір хлопчика, 22-річну Ганну Пілявську, досі розшукують.

22-річна Ганна Пілявська ввечері 26 червня викинула біля недобудованого гіпермаркету на околиці Чернівців валізу. Це зафіксували камери спостереження. Наступного дня її знайшли перехожі. Всередині було тіло дитини. З'ясували, це син Ганни — 2-річний Олександр.

Зараз ви читаєте новину «Труп дитини у валізі: повідомили результати експертиз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути