Ексклюзиви
понеділок, 19 лютого 2007 10:18

Терористи підірвали поїзд у Індії: 64 людини загинули

В результаті вибухів у двох вагонах пасажирського поїзда, що прямував з індійської столиці до пакистанського Лахор, загинуло 64 людини. Більшість з них - громадяни Пакистану, повідомляють представники індійської влади.

Інцидент стався у сьогодні вночі, коли поїзд наближався до станції Дівана, розташованої за 100 кілометрів від Нью-Делі в штаті Хар"яна.

Причини вибухів поки що не встановлені, але, за попередніми даними, трагедія стала результатом терористичного акту. Представники транспортної компанії повідомили, що біля залізничних колій виявили залишки вибухового пристрою.

Офіційний представник прем"єр-міністра Індії в спеціальній заяві висловив співчуття у зв"язку із загибеллю людей і підкреслив, що "винних схоплять".

За повідомленням індійської влади, міністр внутрішніх справ країни виїхав на місце НП, щоб очолити розслідування, повідомляє Итар-Тасс.

Зараз ви читаєте новину «Терористи підірвали поїзд у Індії: 64 людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути