Ексклюзиви
середа, 31 січня 2018 11:54

Суддя в справі патрульного Олійника взяла самовідвід

Суддя в справі патрульного Олійника взяла самовідвід
Суддя, яка розглядала справу патрульного Сергія Олійника, взяла самовідвід через адвоката. Фото — Новини Києва

У Києві відбулося засідання у справі патрульного Сергія Олійника, який в лютому 2016-го, переслідуючи по чотирьох районах Києва BMW, застосував зброю, щоб зупинити авто. В результаті був застрелений 17-річний пасажир.

Голова суду взяла самовідвід. У Олійника з'явився новий, четвертий адвокат, який одночасно є адвокатом голови суду по іншій справі, повідомляє "Сегодня".

"Суддя заявила про самовідвід, щоб не виникло конфлікту інтересів, так як в справу вступив захисник, який представляє її інтереси. Ми вважаємо, що сторона захисту затягує процес, вводячи нового адвоката, який має право вимагати розглядати справу з початку", - говорять у прокуратурі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над Олійником: патрульного залишили на посаді

Захист позицію прокуратури заперечує.

"Ми не плануємо затягувати процес. Сподіваємося, що новий склад суду буде незалежним. Справа буде розглядатися з того місця, де і було закінчено в січні цього року", - каже адвокат поліцейського.

Дата нового засідання поки невідома.

Вночі 7 лютого 2016 року у Києві поліція переслідувала BMW, яке порушувало правила дорожнього руху та їхало на високій швидкості. Водій не реагував на попередження, правохоронці відкрили вогонь. У результаті застрелили 17-річного пасажира авто. Інших хлопців, які були у салоні, затримали. Вони були у нетверезому стані. Убив хлопця Сергій Олійник, він родом із села Тирлівка Бершадського району Вінницької області.

Зараз ви читаєте новину «Суддя в справі патрульного Олійника взяла самовідвід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути