Ексклюзиви
четвер, 15 березня 2012 16:22

Столичні продавці кийками захищали забігайлівку від комунальників
10

Фото: Фото Володимира Хом'яка

Біля метро Лісова в Києві близько 20-ти працівників місцевого ринку та помічник народного депутата Олега Ляшка Світлана Хихлуха стали на захист літнього кафе та ресторану. Працівники комунального підприємства "Київблагоустрій" приїхали з розпорядженням виконавчої служби знести торгові точки. Власник ресторану Віталій Ахрємєєв вважає такі дії незаконними, а продавці пообіцяли застосувати силу до комунальників, якщо ті почнуть демонтаж.

"Директор ТОВ "Женсан", якому належить територія, сказав ділитися, попросив 50 процентів. Я відмовив. Він пообіцяв знести. Хлопці з "Благоустрою" Києва приїхали на демонтаж. Вони мають відповідне розпорядження на основі рішення суду ще 2006 року. Ми подали заяву про призупинення виконавчого впровадження. Слухання має відбутися в кінці місяці. Чому комунальники не реагують на мої пояснення не знаю," - каже власник ресторану та літнього кафе.

Помічниця народного депутат Олега Ляшка вирішила допомогти людям.

"Ми прийшли на прохання людей, які тут працюють. Олег Ляшко підніме це питання сьогодні у Верховній Раді. А я хочу домогтись нормальних переговорів із керівництвом Київблагоустрою", - пояснила свою позицію Світлана Хихлуха.

Тим часом продавці розклали вздовж стіни літнього кафе шини від коліс та принесли дрова і два лотка яєць.

"Підходьте, хто хоче получити в голову", - вигукнула жінка років 45 до комунальників, в руках тримаючи дерев'яне поліно.

Згодом з'явився директор КП "Київблагоустрій" В'ячеслав Солошенко. Підходить до власника торгових точок. Після короткої розмови з'ясувалося, що власник літнього кафе при собі не мав відповідних документів на торгову точку. Врешті, обидві сторони домовляються розпочати початковий демонтаж огорожі, а решту роботи перенести до остаточного рішення суду, який запланований на кінець березня.

Зараз ви читаєте новину «Столичні продавці кийками захищали забігайлівку від комунальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути