Ексклюзиви
пʼятниця, 08 грудня 2017 13:52

Стало відомо, хто хотів підірвати Мосійчука

Стало відомо, хто хотів підірвати  Мосійчука
У замаху на Мосійчука підозрюють його помічника. Фото - ua1.com.ua

До вибуху біля будівлі телеканалу "Еспресо", в результаті якого загинуло дві людини, три поранено, серед яких і народний депутат від фракції "Радикальна партія" Ігор Мосійчук, міг бути причетний його позаштатний помічник. Такого висновку дійшли слідчі Служби безпеки України, йдеться в матеріалах Печерського районного суду Києва.

Суд задовольнив клопотання слідчого СБУ і надав доступ до інформації про мобільні переговори даного помічника за вказаними слідством номерах операторів "Київстар" і "Лайфселл" за період з 26 серпня по 26 жовтня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загиблого Руслана Кушніра проводжали навколішки

Прізвище помічника в рішенні суду не вказано.

25 жовтня біля редакції телеканалу "Еспресо" на вул. Адама Міцкевича, 8, у Солом'янському районі Києва о 22:03 пролунав вибух. Із будівлі саме виходили гості ефіру — народний депутат від Радикальної партії 45-річний Ігор Мосійчук, його охоронець 30-річний Руслан Кушнір і політолог Віталій Бала, 52 роки. Вибухівка була закладена у припаркований біля входу моторолер. Це зафіксували камери відеоспостереження. Окрім нардепа, його охоронця й політолога, осколки поранили перехожих — 36-річного Михайла Морміля і Надію Тарасенко, 57 років. Руслан Кушнір та Михайло Морміль загинули.

Зараз ви читаєте новину «Стало відомо, хто хотів підірвати Мосійчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути