Ексклюзиви
субота, 17 червня 2017 11:00

Стали відомі винні у теракті в Єрусалимі

Стали відомі винні у теракті в Єрусалимі
Співробітниця ізраїльської поліції патрулює район, де стався напад Фото: EPA

Терористичне угрупування "Ісламська держава" взяла на себе відповідальність за напад на співробітницю ізраїльської прикордонної поліції.

Ізраїльська прикордонниця померла від ран, які вона отримала в результаті нападу палестинців в центрі Єрусалиму. Про це повідомляє агентство Франс Прес.

В п'ятницю троє палестинців з ножами і пістолетом-кулеметом атакували поліцейських під стінами Старого міста і були вбиті вогнем у відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стіну плачу Ізраїль захопив на другий день війни

У зведенні про подію поліція пише, що бойовики спочатку відкрили вогонь у Дамаскьких воріт, а коли на місце події почав висуватися патруль прикордонників, на них напав ще один озброєний ножем палестинець. Перш, ніж його застрелили, він встиг кілька разів вдарити дівчину-прикордонницю.

Місцеві ЗМІ з посиланням на ізраїльських медиків повідомляють про ще щонайменше двох поранених в результаті нападу. Він відбулося у Дамаських воріт, які пов'язують арабські райони Єрусалиму з мусульманським кварталом Старого міста, в розпал священного для послідовників ісламу місяця Рамадан.

На святкуванні Дня Незалежності Ізраїлю 2 травня публіці вперше були представлені новітні винищувачі Військово-повітряних сил Ізраїлю F-35, які були куплені в США.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі винні у теракті в Єрусалимі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути