субота, 26 травня 2018 10:44

Стали відомі подробиці вбивства Гури

Стали відомі подробиці вбивства Гури
Стало відомо, за що вбили депутата Сергія Гуру. Фото 24tv.ua

Замовником вбивства депутата Черкаської облради Сергія Гури став його бізнес- партнер Микола Гончар. Він бізнес-партнер і один з кращих друзів Гури протягом довгих років. Довіра між чоловіками було абсолютною.Сергій Гура, який також є великим черкаським підприємцем, переписав на Гончара частину свого бізнесу.

До останнього дня відносини між Гурою і Гончаром були хорошими. Мотиви нападника на даний момент невідомі, але не виключено, що це міг бути конфлікт на грунті бізнесу, оскільки вбитий Сергій Гура в Черкасах мав велике політичний та бізнес-вплив.

У 2016 році він став заступником мера Анатолія Бондаренка з питань діяльності виконавчих органів ради. Джерело стверджує, що Гура був кумом Бондаренко, пише "Обозреватель"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутата вбив його колишній охоронець: що відомо про життя та смерть Сергія Гури

Тим часом, виданню "Факти" стало відомо, що Гончар був фігурантом скандалу щодо виділення безкоштовних ділянок в престижному районі Соснівці, що неподалік обласного центру.

"Цікаво, що в січні 2017 року було виділено п'ять безкоштовних ділянок. Чотири з них отримали родичі високопоставлених місцевих чиновників. Cпочатку ці ділянки, ринкова вартість яких доходить до семи тисяч доларів за сто квадратних метрів, виділялися місцевим жителям, а потім вже переоформлялися на родичів чиновників. Цікаво, що серед осіб, які отримали безкоштовну ділянку в престижному районі, був і водій-охоронець Сергія Гури. У 2017 році через забудову Соснівки протестували активісти. Але великий скандал місцевого масштабу нічим не закінчився", – розповів співрозмовник ресурсу.

Також джерело переконує, що останнім часом Микола Гончар займався приватним підприємництвом: мав свою торгову точку та займався продажем риби, а бізнес цей курирував Сергій Гура.

24 травня депутата Черкаської облради 48-річного Сергія Гуру застрелив колишній водій-охоронець Микола Гончар. Це сталося о 18:20 в приміщенні офісу всеукраїнського об'єднання "Черкащани" на вул. Хрещатик, 221.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці вбивства Гури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути