Ексклюзиви
пʼятниця, 15 червня 2007 15:24

Справу про хабарництво заступника глави "Союздруку" сфальсифікували - адвокат

У Києві затриманий за підозрою в отриманні хабара у розмірі $25 тис. заступник глави правління ВАТ "Агенція союздрук". Про це повідомило джерело в правоохоронних органах.

За словами джерела, за отримання хабара заступника голови правління затримали співробітники Управління з боротьби з організованою злочинністю.

Разом з тим, як повідомив адвокат Олександра Бабанського Юрій Мартиненко, в четвер близько 16:00 до кабінету підозрюваного зашли співробітники УБОЗ і заявили, що кілька хвилин тому він отримав хабар.

Співробітники УБОЗу, за словами Мартиненко, дістали з під столу $25 тис. помічених купюр. Проте, як підкреслив адвокат, ні на одязі, ні на руках Бабанського слідів відповідної фарби не було.

Адвокат повідомив, що до того як прийшли співробітники УБОЗ, до Бабанського приходив представник однієї з фірм і висловив зацікавленість в співпраці з "Агенцією союздрук".

Мартиненко розповів, що Бабанський попросив цю людину прийти наступного дня і не дав йому конкретної відповіді.

Адвокат стверджує, що Бабанський і представник однієї з фірм, який приходив до нього до відвідин співробітників УБОЗу, не говорили про гроші. За припущенням адвоката, представник цієї фірми сам залишив гроші в столі Бабанського. Потім Бабанського відвезли в Київське управління по боротьбі з організованою злочинністю де він знаходився до 24:00 четверга і до нього не допускали адвоката.

Зараз, як стверджує адвокат, матеріали, які зібрані Управлінням з боротьби з організованою злочинністю, передані в прокуратуру Києва, проте кримінальна справа не порушена.

- Бабанський поняття не мав, що ця людина, щось залишила під столом, - запевняє адвокат. На його думку, всю подію можна охарактеризувати як фальсифікацію, передає Интерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Справу про хабарництво заступника глави "Союздруку" сфальсифікували - адвокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути