Ексклюзиви
середа, 17 липня 2019 20:19

Убивство Кирила Тлявова: звільнили 6 поліцейських

Убивство Кирила Тлявова: звільнили 6  поліцейських
5-річний Кирило Тлявов із Переяслав-Хмельницького на Київщині отримав кулю в голову, коли грався біля будинку. За кілька днів помер у столичній лікарні. Фото - UAportal

12 правоохоронців притягнули до відповідальності за результатами службового розслідування у справі про вбивство 5-річного Кирила Тлявова із Переяслав-Хмельницького на Київщині.

Із них 6 — звільнили. Про це повідомили у Департаменті комунікації Національної поліції України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство 5-річного Кирила Тлявова: у справі з'явився ще один підозрюваний

"За результатами поліцейського розслідування притягнуто до відповідальності 12 працівників поліції. З них 6 керівників районного відділу поліції звільнено з посад. Керівників управління превентивної діяльності притягнуто до дисциплінарної відповідальності", - йдеться у повідомленні.

На заміщення вакантних посад у Переяслав-Хмельницькому відділі поліції оголошений конкурс з числа чинного поліцейського резерву.

31 травня у Переяслав-Хмельницькому патрульні поліцейські Іван Приходько та Володимир Петровець напідпитку влаштували стрілянину з вогнепальної зброї по металевих банках. Випадково влучили у 5-річного Кирила Тлявова, який грався біля будинку. Дитину госпіталізували. 3 червня хлопчик помер у столичній лікарні. Патрульним оголосили підозру та арештували без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Убивство Кирила Тлявова: звільнили 6 поліцейських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути