Ексклюзиви
неділя, 17 вересня 2017 11:27

Спортсмен потрапив в аварію та сховався у смітнику

Спортсмен потрапив в аварію та сховався у смітнику
Захисник баскетбольного клубу "Київ" Владислав Подолян накинувся на водіїв, які рятували його під час аварії Фото: http://24tv.ua

У Києві на Чоколовському бульварі водій авто втратив керування і в'їхав у стовп та у відбійник. З ним у машині перебували двоє п'яних пасажирів. Серед них - захисник баскетбольного клубу "Київ" Владислав Подолян.

Спортсмен накинувся на водіїв, які побачили аварію та зупинилися біля місця події, щоб надати допомогу. Про це повідомляє "Київ оперативний" на сторінці у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Халатність керівництва вражає: перевірили табір, де згоріли діти

"На перехресті з вулицею Ушинського щось пішло не так і водій автомобіля Nissan AI6738BC втратив керування і в'їхав у стовп, а потім у відбійник. Як тільки водій зрозумів, що скоїв лихо – моментально втік, залишивши на місці двох п'яних пасажирів", – йдеться у повідомленні.

"Згодом під'їхали патрульні, на яких Владислав лаявся, погрожував і намагався вдарити. Йому одягнули кайданки, але це його не зупинило Він почав махати ногами і, навіть, застрибнув сам у смітник. Потім ще й вдарив свого товариша", - додали очевидці.

На Мінському проспекті в Києві, між автобусною станцією та супермаркетом, сталася аварія: водій автомобіля Lexus - заступник голови правління ПАТ "Банк 3/4" Ігор Заруда - збив чоловіка-пішохода.

Зараз ви читаєте новину «Спортсмен потрапив в аварію та сховався у смітнику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути