вівторок, 30 січня 2018 09:55

Повідомили про стан потерпілих під час вибуху в Харкові

Повідомили про стан потерпілих під час вибуху в Харкові
У Харківській ОДА розповіли про стан постраждалих внаслідок вибуху на вул. Клочківській. Фото - kharkivoda.gov.ua

Стан жінки, яка постраждала внаслідок вибуху на вул. Клочківській у Харкові, — середньої тяжкості. Її 3-річного онука — задовільний. Про це повідомила в.о. начальника обласного управління охорони здоров'я Галина Сіроштан.

"До відділення політравми Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. пр. Мещанінова хлопчик потрапив із діагнозом забійна рана м'яких тканин надбрівної дуги справа, чужорідне тіло в м'яких тканинах надбрівної дуги справа. У 54-річної жінки лікарі діагностували відкритий багатоосколковий перелом пальця лівої руки, перелом гачкоподібної кістки лівої кисті, множинні точкові осколкові поранення м'яких тканин правого та лівого стегна", - розповіла Галина Сіроштан.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали основні версії вибуху біля магазину в Харкові

Також відомо, що жінка працювала прибиральницею у аптеці, біля якої залишили пакет із гранатою. Вийшовши з приміщення, жінка побачила пакет, попросила онука відійти подалі. Сама відкрила його. Вибух стався, коли жінка взяла гранату в руки.

Інформація про те, що біля одного з магазинів по вулиці Клочківська стався вибух, надійшла до чергової частини Шевченківського відділу поліції 29 січня близько 9:30. За фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці розробляють декілька можливих версій. Серед них - замах на вбивство та інші. Також, можливо, що цю подію після з'ясування всіх обставин можуть перекваліфікувати в терористичний акт.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили про стан потерпілих під час вибуху в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути