Ексклюзиви
вівторок, 06 березня 2018 09:47

"Шоколадному" грабіжнику банків призначили покарання

"Шоколадному" грабіжнику  банків призначили покарання
"Шоколадного" грабіжника засудили до восьми років в'язниці. Фото: nv.ua

Голосіївський районний суд Києва засудив до восьми років в'язниці 50-річного "шоколадного" злодія з Івано-Франківської області. Чоловік грабував банки і залишав на місці злочину солодощі.

Зловмисник, починаючи з 2008 року, скоїв 22 розбійні напади на банки. А також два злочини, пов'язаних з незаконним поводженням з боєприпасами. При цьому він завдав банкам збитки в 2 млн грн, повідомляють у прес-службі столичної прокуратури.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прокуратура вважає 8 років недостатнім покаранням для Топаза

Чоловіка визнали винним у розбої, вчиненому у великих і особливо великих розмірах, в поєднанні з проникненням у приміщення. А також незаконному придбанні, зберіганні та виготовлені боєприпасів. Крім тюремного ув'язнення, у нього конфіскують майно.

Грабіжника затримали 4 липня 2017 року. Начальник столичного управління Національної поліції Андрій Крищенко розповідав, що чоловік ніколи не застосовував зброю, вів себе дуже спокійно і врівноважено. Заходив у відділення банку, ввічливо просив віддати гроші, залишав касиру шоколад або цукерки і йшов на метро. Більшу частину награбованого злочинець витрачав на благодійність і колекцію капелюхів.

Зараз ви читаєте новину «"Шоколадному" грабіжнику банків призначили покарання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути