Ексклюзиви
четвер, 25 листопада 2021 14:48

Смертельна ДТП з Infiniti: мати 16-річного водія повернулася в Україну

Смертельна ДТП з Infiniti: мати 16-річного водія повернулася в Україну
Марина Дегтяр із сином 16-річним Миколою Харківським. Хлопець за кермом Infiniti матері влаштував смертельну аварію в Харкові. Фото: скріншот kanalukraina.tv

Мати підозрюваного в смертельній аварії на просп. Гагаріна в Харкові 16-річного Миколи Харківського повернулася в Україну.

Учора, 24 листопада, Марина Дегтяр дала свідчення поліцейським, повідомив керівник Харківської обласної прокуратури Олександр Фільчаков, передає Суспільне.

Що саме вона розповіла слідчому, прокурор не розкрив. Зазначив, що досудове слідство триває, після чого справу направлять до суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Коля Харківський сказав: "Моя куртка коштує дорожче, ніж уся ваша родина" - адвокат Ігор Черняк

Справу передадуть на розгляд суду найближчим часом, за словами начальника обласної поліції Станіслава Перліна.

"Триває слідство. Призначені всі судові експертизи, частково результати вже надійшли. У слідства є всі необхідні докази. Не бачу жодних проблем із розслідуванням справи", - сказав він.

За оцінкою Фільчакова, справа буде готова до передавання до суду за місяць-два.

26 жовтня в Харкові Микола Харківський за кермом позашляховика Infiniti проїхав на червоне світло на великій швидкості й зіткнувся з легковим авто Chevrolet.

Від потужного удару легковик буквально розірвало на частини. Водій 58-річний Ігор Носов загинув миттєво. Водій і пасажири люксового авто травмувалися.

Батькам Харківського загрожує в'язниця. Слідчі відкрили два кримінальні провадження щодо них - за допуск до керування транспортними засобами людей, які не мають права керувати. Й по статті невиконання батьками їх обов'язків, що спричинило тяжкі наслідки.

За першою статтею батькам 16-річного водія загрожує від штрафу до п'яти років позбавлення волі. За іншою - обмеження або позбавлення волі від двох до п'яти років.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП з Infiniti: мати 16-річного водія повернулася в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути