вівторок, 09 квітня 2019 16:24

Смертельна ДТП під Києвом: 19-річному водієві обрали запобіжний захід

Смертельна ДТП під Києвом: 19-річному водієві обрали запобіжний захід
На два місяці взяли під варту 19-річного Віталія Петрашевського. Він збив двох дівчат неподалік Білої Церкви та втік з місця події. Фото - ТСН

9 квітня Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід підозрюваному в скоєнні смертельної аварії неподалік Білої Церкви 19-річному Віталію Петрашевському. Два місяці під вартою без права на заставу. Таким чином суд повністю задовольнив клопотання прокуратури.

Хлопець повністю визнає свою провину і шкодує про скоєне. Запевняє, що був тверезим і намагався уникнути зіткнення, але перевищив швидкість, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місцевий "мажор": розповіли про водія, який збив двох подруг і втік

Раніше розповсюджену інформацію, що нібито взяв батьківську машину без дозволу, на суді спростував сам батько підозрюваного. Каже, Віталій не перший рік користується його авто.

Уночі 6 квітня на одній із вулиць села Піщана Білоцерківського району на Київщині знайшли побитий автомобіль Mazda. Неподалік – тіла двох дівчат. Особи загиблих встановили. Це 18-річна жителька цього ж села та 16-річна столична мешканка. Під час розслідування стало відомо, що напередодні 19-річний хлопець із села Храпачі Білоцерківського району, взяв без дозволу ключі від автомобіля Mazda, який належав його батькам та виїхав в нічний час.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП під Києвом: 19-річному водієві обрали запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути