Ексклюзиви
вівторок, 19 травня 2020 17:11

Смерть немовляти та породіллі: керівника пологового усунули з посади

Смерть немовляти та породіллі: керівника пологового усунули з посади
В Енергодарі Запорізької області після кесаревого розтину померли немовля та мати, Олена Наумичева. Тіло дитини зникло після розтину. Фото надано Святославом Наумичевим

Завідувача пологового будинку в Енергодарі на Запоріжжі, де після кесаревого розтину померли немовля й мати, відсторонили від посади на час слідства.

Службове розслідування триває. Відповідне розпорядження минулого тижня зробив мер Енергодара Павло Музика, повідомили в міській раді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смерть породіллі та зникнення тіла немовляти: дитину могли продати

"Міський голова наголосив на доцільності тимчасового усунення завідувача пологового відділення від виконання обов'язків на період службового розслідування", - сказано в повідомленні.

Звіт про результати розслідування має бути готовим до 12 червня.

В Енергодарі Запорізької області померла новонароджена донька 34-річної Олени й 32-річного Святослава Наумичевих 10 березня. Породіллі робили кесарів розтин на восьмому місяці вагітності. Після пологів почалися ускладнення. Жінку перевезли в обласну лікарню. За життя Олени медики боролися 43 дні, але врятувати її не вдалося. Розтин показав, що дитина задихнулася в лоні матері. А Олена померла від розладу функцій життєво важливих органів і систем. Пізніше з'ясувалося, що тіло немовляти зникло.

Зараз ви читаєте новину «Смерть немовляти та породіллі: керівника пологового усунули з посади». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути