Ексклюзиви
вівторок, 20 березня 2018 17:33

Слідство розглядає 5 версій самогубства льотчика Волошина

Слідство розглядає 5 версій самогубства льотчика Волошина
Слідство розглядає 5 версій загибелі льотчика Владислава Волошина. Також призначено низку експертиз. Фото — facebook Владислава Волошина

Слідчі розглядають 5 версій у справі про загибель виконуючого обов'язки директора комунального підприємства "Миколаївський міжнародний аеропорт", колишнього військового льотчика, ветерана АТО Владислава Волошина. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області.

"Розглядаються п'ять версій скоєння злочину - самогубство в стані душевного хвилювання; самогубство, вчинене у зв'язку з професійною діяльністю на посаді в.о. директора; самогубство через взаємини в сім'ї; самогубство через можливі конфлікти під час проходження служби в ЗСУ і нещасний випадок при поводженні з вогнепальною зброєю", - йдеться в повідомленні.

У поліції підкреслили, що розглядаються всі можливі версії, щоб тільки при отриманні доказів на основі проведених експертиз та слідчих дій довести або спростувати кожну з них.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Самогубство льотчика Волошина: активісти вимагають відставки голови ОДА

Призначені і проводяться всі необхідні можливі експертизи - судово-медична, комплексна судова експертиза (дактилоскопічна, балістична, хімічна), судово-хімічна, комплексна молекулярно-генетична і вибухотехнічна, психологічно-психіатрична посмертна, імунологічна.

Крім того, встановлено коло осіб, які вже допитуються і будуть допитані найближчим часом, проводяться слідчі дії. Головне управління Нацполіціі в Миколаївській області підкреслює, що розслідування проходить ретельно і неупереджено. Нацполіція також повторно звертається до громадян, які можуть володіти будь-якою корисною для слідства інформацією, обов'язково повідомити її в Слідче управління ГУНП в Миколаївській області.

18 березня у Миколаєві у власній квартирі наклав на себе руки військовий льотчик та виконувач обов'язків глави Миколаївського аеропорту 29-річний Владислав Волошин. Його родина перебувала вдома, а постріл із кімнати почула дружина, за даними правоохоронців. Згодом ЗМІ повідомляли, що причинами самогубства Волошина можуть бути проблеми, що виникли під час ремонту аеропорту.

Зараз ви читаєте новину «Слідство розглядає 5 версій самогубства льотчика Волошина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути