четвер, 29 березня 2007 13:40

Скільки могло коштувати вбивство Курочкіна

Скільки могло коштувати вбивство Курочкіна
Ціни на замовні вбивства в Україні варіюється від кількох тисяч до кількох сотень доларів. Наприкінці 1990-х років донецька банда професійних кілерів Гіві Немсадзе брала сталу плату - 5 тисяч доларів за душу. Замовні вбивства були поставлені на конвеєр. За "донецькою бригадою" тільки доведених - понад 50 убивств.

За двох синів краматорського міліонера Валерія Карпенка організатор вбивства заплатив кілерам з донецької банди "17 участок" 50 тисяч доларів. 31-річного Дмитра та 24-річного Дениса Карпенків викрали і вбили 26 вересня 2002 року. Організував вбивство тодішній начальник міліції Краснолиманського району Краматорська Донецької області 40-річний підполковник міліції Ігор Криволапов. Ні зв"язки, ні гроші убитого горем батька не допомогли йому дізнатись ім"я того хто ж замовив міліціонерам-перевертням вбивство його дітей.

22 березня 2005 року пострілом упритул убили біля власного дому у селищі Биківня під Києвом колишнього директора Азовського морського пароплавтсва Анатолія Бандуру. Кілеру, колишньому "афганцю" пообіцяли 5 тисяч доларів і можливість вигідного працевлаштування. Замовників цього бивства суд не назвав. А виконавці сіли до тюрми на 14 років.

За викраденого і розстріляного торік у лісі під Києвом полковника міліції Романа Єрохіна кілерам заплатили 250 тисяч гривень.

Експерт, колишній високопосадовець УБОЗу, до якого звернулася "Газета по-українськи" вважає, що за вбивство Максима Курочкіна заплатили не більше ніж за вбивство Єрохіна.

Зараз ви читаєте новину «Скільки могло коштувати вбивство Курочкіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути