Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 17:59

Скандального "Топаза" вигнали з роботи

Скандального "Топаза" вигнали з роботи

До 26 травня Харківський апеляційний суд посадив під домашній арешт 28-річного харків'янина Ігната Кромського. Він став відомий під прізвиськом "Топаз" після відеоролика про життя проплачених тітушок у Маріїнському парку столиці.

Тоді його товариші побили журналіста Сергія Рульова, який знімав сюжет у наметовому містечку.

"Заборонили навіть виходити з квартири. Одягли на ногу браслет. Я тепер не можу вийти навіть в магазин або на спортивний майданчик. Цілий день сиджу в соцмережах. З роботи звільнили, був мийником машин. Мені мої товариші, соратники зараз допомагають," - розповідає російською Кромський.

За організацію масових безладів під час штурму Харківської облдержадміністрації і за знищення держмайна Кромському загрожує від 5 до 8 років в'язниці.

"Я не згоден зі звинуваченням. Мої два адвокати зараз над цим праццюють. Є свідок, який зізнався, що це вони з товаришами захопили адміністративну будівлю. Нема доказів моєї вини, крім відеоролика з інтернету. Я там був у самообороні. Ми захищали громадський порядок від провокацій. Ми не давали натовпу влаштовувати самосуд. Ми ставали ланцюгом, перегороджували їм шлях," - каже Кромський.

Зараз ви читаєте новину «Скандального "Топаза" вигнали з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути