вівторок, 09 жовтня 2018 17:46

Сільгосппідприємство в Черкасах звинувачує прокурорів у рейдерстві

Сільгосппідприємство в Черкасах звинувачує прокурорів у рейдерстві
"Білозірське-Агро" звинувачує співробітників черкаської прокуратури і державної виконавчої служби у спробі рейдерства. Фото: 24tv.ua

Працівники сільгосппідприємства ТОВ "Білозірське-Агро" звинувачують співробітників черкаської прокуратури і державної виконавчої служби у спробі рейдерства підприємства і урожаю.

За словами працівників, прокурори і виконавча служба міста Дніпро намагаються захопити майно ТОВ "Білозірське-Агро", прикриваючись судовим рішенням про стягнення коштів із зовсім іншої юридичної особи, а саме ТОВ "Приват-Агро-Білозір'я", повідомляє "24 канал".

Саме підприємство ТОВ "Білозірське-Агро", з їхніх слів, досить молоде і почало свою діяльність в с. Білозір'я Черкаського району лише восени 2017 року.

"За півроку ТОВ "Білозірське-Агро" оформило землю в оренду й уже в 2018 році здійснює активне вирощування сільськогосподарської продукції. Але, на жаль, діяльність молодого підприємства недовго залишалася без уваги "нечесних" службовців. З початком збору врожаю з'являється багато мисливців за чужим майном. Не залишилася осторонь і сільськогосподарська продукція, вирощена підприємством ТОВ "Білозірське-Агро", на яке почали активне полювання працівники виконавчої служби і прокуратури", - розповідають вони.

Так, за даними працівників сільгосппідприємства, співробітники Соборного відділу державної виконавчої служби м. Дніпра разом із працівниками Черкаської міської прокуратури, прикриваючись судовим рішенням суду Черкаської області 925/39/14 від 22 травня 2017 року про стягнення коштів із зовсім іншої юридичної особи - ТОВ "Приват-Агро-Білозір'я", намагаються здійснити рейдерське захоплення майна підприємства зі схожим найменуванням - ТОВ "Білозірське-Агро" та за допомогою працівників Черкаської районної та Городищенської районної державних виконавчих служб арештувати і відібрати врожай, вирощений важкою працею.

"Час від часу в державі чутні відголоски з різних регіонів про непорядність службовців держави. Залишається відкритим питання: Коли ж держава та її службовці перестануть відбирати і почнуть допомагати?" - зазначають в ТОВ "Білозірське-Агро".

Зараз ви читаєте новину «Сільгосппідприємство в Черкасах звинувачує прокурорів у рейдерстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути