Ексклюзиви
пʼятниця, 16 березня 2018 18:27

Шахрайка заволоділа 250 млн грн. банку

Шахрайка заволоділа 250 млн грн. банку
Жінці вдалось ошукати банк на велику суму. Фото: ukrinform.ua

Столична прокуратура спільно із ГУ КЗЕ СБУ та СУ ГУ НП у Києві затримала підозрювану в організації злочинної схеми по заволодінню коштами державного банку ПАТ "Укргазбанк" у сумі 250 млн грн.

У 2015 році затримана, під приводом надання послуг з вирішення проблемної заборгованості банківських установ підроблювала документи щодо відчуження кредитного профілю "Укргазбанку".

Зловмисниця створила низку фіктивних підприємств, призначивши їх керівниками підконтрольних осіб, та залучила інших осіб, які підшукали нотаріуса, що засвідчив незаконні угоди.

Внаслідок зазначених дій банк був позбавлений права вимоги по кредиту, а майно яке перебувало у заставі банку на суму 250 млн гривень, незаконно вибуло з-під його іпотеки.

38-річній жінці повідомлено про підозру у шахрайстві, вчиненому в особливо великих розмірах, підробленні документів, привласненні владних повноважень, підкупі особи, яка надає публічні послуги та фіктивному підприємництві. Її тримають під вартою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розкрили популярну схему пограбування банківських скриньок

У Києві чоловік намагався внести в рахунок оплати автомобіля близько 300 тисяч фальшивих гривень, надрукованих на ксероксі.

Зараз ви читаєте новину «Шахрайка заволоділа 250 млн грн. банку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути