середа, 28 лютого 2007 12:04

Рудьковський не звільнятиме начальника Одеського морпорту Павлюка

Міністерство транспорту і зв"язку скасувало свій наказ про звільнення з посади начальника Одеського морського торговельного порту Миколи Павлюка. Про це у вівторок у прямому ефірі телекомпанії "7 канал" (Одеса) повідомив міністр транспорту і зв"язку Микола Рудьковський.

Він сказав, що вніс зміни до свого наказу про звільнення Павлюка після зустрічі з керівництвом і профспілковою організацією порту.

Міністр заявив, що з Павлюком досягнуто домовленість про те, що Володимир Биков продовжить виконувати обов"язки начальника порту до понеділка (5 березня), коли Павлюк вийде з лікарняного.

"Потім буде здійснено перерозподіл у структурі керівництва порту: Биков буде призначений 1-м заступником начальника порту, а обов"язки інших заступників будуть перерозподілені", - сказав Рудьковський.

Він заявив, що єдина його розбіжність із Павлюком полягала в тому, що той хоче будувати контейнерний термінал у відкритому морі, а Рудьковський вважає це недоцільним.

Рудьковський каже, що будівництво терміналу у відкритому морі обійдеться в $400 млн, тоді як зведення його на території судноремонтного заводу "Україна" або Військової гавані порту - втричі дешевше.

"Потрібно буде взяти стільки кредитів, що це поставить під загрозу платоспроможність порту - державного підприємства", - сказав міністр транспорту.

Зараз 1-й заступник Павлюка - Юрій Васьков.

Нагадаємо, що Міністерство транспорту і зв"язку звільнило від обов"язків начальника Одеського морського торговельного порту Миколу Павлюка. Це звільнення аргументували порушеннями у фінансово-господарській діяльності й порушенням умов контракту.

До призначення керівника підприємства виконуючим обов"язки начальника порту призначили Володимира Бикова.

Водночас працівники порту заявляють про упереджену перевірку порту співробітниками Контрольно-ревізійного управління Міністерства транспорту і зв"язку для того, щоб замінити керівництво підприємства, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Рудьковський не звільнятиме начальника Одеського морпорту Павлюка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути