вівторок, 15 жовтня 2019 14:26

На Руслану Писанку напали на залізничному вокзалі

На Руслану Писанку напали на залізничному вокзалі
У Києві залізничному вокзалі роми напали на актрису театру і кіно, телеведучу Руслану Писанку. Фото - facebook.com/ruslanapisanka

15 жовтня на столичному залізничному вокзалі роми напали на актрису театру і кіно, телеведучу Руслану Писанку.

Вони тихо відкрили їй рюкзак, але нічого не встигли вкрасти - на підмогу прийшов чоловік акторки. Вона втратила рівновагу і впала прямо на проїжджу частину, повідомила у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбували офіс депутата - злодія підстрелили

"О 6:45 на вокзалі у Києві мене намагалися пограбувати. Я ухилилася і впала прямо на проїжджу частину. Розбитий лікоть, садна, розірваний пуховик. Вони йшли групою за мною, ніби приклеїлися, відкрили рюкзак на ходу. Останню фазу я випадково відчула, різко розвернулася, а за мною 5 осіб нишпорять. Через різкий поворот усім корпусом втратила рівновагу і проїхалася асфальтом. Із відкритої сумки випало все, але грабіжники нічого не забрали, у цей час їх вже виховував мій чоловік. Зализую рани", - розповіла Писанка.

У Ходосівці поблизу Києва пограбували депутата від БПП Володимира Курінного. Інцидент стався на парковці біля "МегаМаркету". Невідомий розбив скло у машині, вихопив сумку та втік. У той же час спільник грабіжника пробив одне з коліс автомобіля.

Зараз ви читаєте новину «На Руслану Писанку напали на залізничному вокзалі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути