Ексклюзиви
пʼятниця, 23 вересня 2022 17:45

Спецтема: Війна Росії проти України

Росія націлила на Україну 24 ракети "Калібр": яка ситуація в морях

23 вересня на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 14 ворожих кораблів Російської Федерації.

У Чорному морі зараз перебувають три носії оперативно-тактичних крилатих ракет "Калібр". Їхній загальний залп становить 24 ракети, повідомили в п'ятницю Військово-Морські сили України у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ вишикувала біля українських берегів носії ракет "Калібр"

В Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації утримуючи на бойовому чергуванні до шести ворожих кораблів і катерів, у Середземному морі – п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр".

"За добу в інтересах РФ прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Чорного моря – 27 суден, з них сім суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор, до Азовського моря – 44 судна, з них 11 суден рухалися з протоки Босфор", – ідеться в повідомленні.

Автор: ВМС України
  23 вересня на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 14 ворожих кораблів Російської Федерації
23 вересня на бойовому чергуванні в Чорному, Азовському й Середземному морях перебувають 14 ворожих кораблів Російської Федерації

Ракетно-артилерійські підрозділи відпрацювали на півдні України понад 210 вогневих завдань по пункту управління в Бериславському районі, осередках сил і техніки в районі Гаврилівки й Чорнобаївки, по Дар'ївському мосту й понтонній переправі біля Нової Каховки.

У Новій Каховці вогневим контролем зупинено ремонтні роботи на мосту і уражено колонну військової техніки, що готувалася до переправлення через Дніпро, повідомляє Оперативне командування "Південь".

Зараз ви читаєте новину «Росія націлила на Україну 24 ракети "Калібр": яка ситуація в морях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути