середа, 30 грудня 2020 18:10

Ролі були чітко розподілені: бандити викрадали людей і торгували наркотиками
3

На Дніпропетровщині викрили банду злочинців, які скоювали тяжкі злочини.

На рахунку бандитів - озброєні розбійні напади, викрадення людей та продаж наркотиків, повідомили у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: СБУшник очолював банду вимагачів-розбійників

 На Дніпропетровщині викрили банду злочинців, які скоювали тяжкі злочини
Фото: dp.npu.gov.ua
 На рахунку бандитів - озброєні розбійні напади, викрадення людей та продаж наркотиків
34-річний житель Нікополя на початку 2020 року створив злочинну організацію, підібрав людей та чітко розподілив між ними ролі

"34-річний житель Нікополя на початку 2020 року створив злочинну організацію, підібрав людей та розподілив між ними ролі. До складу групи входило до 15 жителів Нікополя, троє з яких раніше притягалися до кримінальної відповідальності та мали злочинний досвід. Частина учасників займалася збутом наркотиків, інші входили до так званого силового блоку - викрадали людей з метою вимагання грошей. За попередньою інформацією, щомісячний обіг заборонених речовин становив майже 6 мільйонів гривень", - сказано в повідомленні.

За місцями проживання зловмисників поліцейські провели 17 обшуків і вилучили зброю, гранати, наркотичні засоби та гроші.

Шістьох учасників банди та її організатора затримали. Вирішується питання щодо обрання їм запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

У Києві викрили групу квартирних злодіїв, яку організували 2 правоохоронці. У травні цьогоріч вони, змовившись з трьома грузинами, залізли до квартири киянина та вкрали майже $13 тис. Гроші розподілили між собою.

Зараз ви читаєте новину «Ролі були чітко розподілені: бандити викрадали людей і торгували наркотиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути