понеділок, 14 квітня 2014 16:52

Рідні не підтвердили вбивство сепаратистами головного міліціонера Горлівки

Рідні не підтвердили вбивство сепаратистами головного міліціонера Горлівки
Фото: unian.ua

Родичі начальника міліції у Горлівці Андрія Крищенка не підтверджують його вбивство під час штурму міськвідділу міліції. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав депутат Одеської облради Олексій Гончаренко, який перебував на Донеччині.

"Мені зателефонували і сказали, що десь в Інтернеті написали, що вбили. Я зв'язався з рідними начальника відділку, вони не підтверджують цю інформацію", - сказав Гончаренко.

За інформацією горлівчанина Володимира Рибака, Андрію Крищенку розбили голову. Сепаратисти розгойдували "швидку" і вимагали, щоб їм видали начальника міліції, який не здався, для розправи.

Своєю чергою, прес-служба Донецької ОДА повідомила, що у Горлівці після штурму відділу міліції госпіталізували трьох людей. Двоє постраждалих отримали вогнепальні поранення, ще одна людина перебуває в лікарні з черепно-мозковою травмою.

Нагадаємо, сьогодні близько сотні сепаратистів захопили приміщення міськвідділу міліції у Горлівці. Більше години вони штурмували будівлю. Міліція оборонялась. Коли сепаратисти увійшли до будівлі, то почали ламати меблі, бити обладнання. Тих міліціонерів, які залишилися всередині, виводили з будівлі по коридору, який утворили люди. Захопленням міліції у Горлівці керував підполковник російської армії.

В Інтернеті поширили інформацію, що, буцімто, діючого начальника Андрія Крищенка вбили у кареті "швидкої" залізними палицями.

Зараз ви читаєте новину «Рідні не підтвердили вбивство сепаратистами головного міліціонера Горлівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути