четвер, 22 березня 2018 13:08

Ревнивець убив дружину та порізав собі вени

Ревнивець убив дружину та порізав собі вени
У селі Мотовилівка Фастівського району на Київщині чоловік через ревнощі убив дружину та порізав собі вени. Фото - vedomosti-ua.com

У селі Мотовилівка Фастівського району на Київщині чоловік убив дружину та порізав собі вени. Причиною трагедії стали ревнощі, повідомили у відділі комунікації поліції області.

"Після чергової сварки 44-річна жінка повідомила чоловікові про намір піти до іншого. Розлючений чоловік, 46 років, схопив кухонного ножа та вдарив дружину у грудну клітку. Від отриманого проникаючого колото-різаного поранення жінка одразу ж померла. Зрозумівши що накоїв, чоловік написав прощальну записку та вирішив вкоротити собі віку – порізав вени. При цьому викликав "швидку", яка приїхала за лічені хвилини та врятувала його від смерті", - розповіли правоохоронці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ревнивець убив у під'їзді чоловіка

У подружжя залишився неповнолітній 16-річний син.

Зловмисника затримали і помістили в ізолятор тимчасово тримання. Триває комплекс слідчих дій. За фактом умисного вбивства відкрили кримінальне провадження. Зловмисникові загрожує до 15 років позбавлення волі.

51-річний чоловік ударив колишню дружину по голові сокирою, бо приревнував. Трагедія сталася в Дніпрорудному Запорізької області. Після цього ревнивець здійснив самогубство, вдаривши себе ножем у живіт.

Зараз ви читаєте новину «Ревнивець убив дружину та порізав собі вени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути