середа, 16 вересня 2020 11:20

Рейсовий автобус зіткнувся з автомобілем: постраждали 8 людей

Рейсовий автобус зіткнувся з автомобілем: постраждали 8 людей
Ступінь важкості травм постраждалих встановлюється

В передмісті Хмельницького, на автодорозі сполученням Чернівці - Житомир сталася ДТП за участю рейсового автобуса та легкового автомобіля. Травмовані 8 людей. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Севастополі автобус потрапив у ДТП: постраждали 14 людей

"Аварія сталася 15 вересня близько 18:00 в передмісті м. Хмельницького, на автодорозі сполученням Чернівці — Житомир. У передмісті зіткнулися рейсовий автобус ПАЗ 4205 під керуванням 50-річного водія, який рухався за приміським маршрутом сполученням Хмельницький — Карпівці, та автомобіль Tesla під керуванням 31-річного хмельничанина", — йдеться в повідомленні.

Внаслідок ДТП 7 пасажирів автобуса та водій Tesla отримали тілесні ушкодження. Ступінь важкості їхніх травм встановлюється.

У поліції відкрили кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Розслідування триває.

На автодорозі Київ - Чоп у селі Нагірне Сколівського району на Львівщині у лоб зіткнулися Renault Scenic і рейсовий автобус "Еталон". Загинула 59-річна пасажирка легковика. Водія та ще 2 пасажирів - жінку та чоловіка - з травмами госпіталізували.

Зараз ви читаєте новину «Рейсовий автобус зіткнувся з автомобілем: постраждали 8 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути