понеділок, 29 січня 2018 12:34

Розповіли подробиці смертельного полювання, під час якого загинув чиновник

Розповіли подробиці смертельного полювання, під час якого загинув чиновник
У смертельному полюванні, під час якого загинув заступник голови Лебединської райдержадміністрації Іван Легкий, брали участь 9 людей. Фото - Погляд

У смертельному полюванні, під час якого загинув заступник голови Лебединської райдержадміністрації на Сумщині Іван Легкий, брали участь 9 людей.

Підозрюваним у вбивстві є приватний підприємець Сергій Коваленко. Про це у Facebook написав журналіст, радник голови МВС Станіслав Речинський.

"Полювали на кабана. Покійний - заступник голови Лебединської райадміністрації. Підозрюваний у вбивстві - приватний підприємець Сергій Коваленко. Також на полюванні були присутні - прокурор Сумської міської прокуратури Рекуненко Борис Павлович, старший оперуповноважений Управління захисту економіки УМВС в Сумській області Кисіль Євген, приватний підприємець Іваницький Олег Васильович, пенсіонер Лагуткін Юрій Леонідович, Ломинский Володимир Ілліч, водій підприємства "Полтавагазвидобування", єгер і син убитого", - повідомив журналіст.

Підозрюваний порушив правила полювання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під час полювання застрелили охоронця угідь

"Підозрюваний стріляв вздовж номерів, що є грубим порушенням правил полювання. А ще більше диким є те, що стріляв він картеччю. Що суворо заборонено на всій території України. Плюс, зараз не сезон полювання на кабана. Ну і склад мисливців показовий. Чиновник райдержадміністрації, прокурор, поліцейський-економіст і приватні підприємці. Єгер не те що не попередив ці грубі порушення, а брав участь у полюванні. Шкода, що картеч вбила тільки одного", - йдеться у повідомленні.

Речинський зазначає, що даний трагічний випадок є прикладом кругової поруки при грубих порушеннях закону.

На Сумщині під час полювання застрелили заступника голови районної державної адміністрації Івана Легкого. Особу загиблого встановили швидко. Попередньо, поліція кваліфікувала пригоду як нещасний випадок. Допитують усіх учасників полювання.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли подробиці смертельного полювання, під час якого загинув чиновник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути