вівторок, 13 березня 2007 16:24

"Регіонали" закидали мера Кіровограда яйцями і тортами

На сьогоднішній сесії Кіровоградської міської ради депутати від фракції Партії регіонів влаштували бійку з киданням яєць та тортів. На початку засідання у залі зібралось близько півтисячі осіб. Молодики спортивної статури заблокували прохід до столу президії ще до початку сесії.

Спочатку член територіальної виборчої комісії Кіровограда Віктор Дзядух зачитав постанову від 12 березня про призначення повторних виборів мера і припинення повноважень Володимира Пузакова на посаді мера Кіровограда.

Під виття сирен з мегафонів секретар міськради Руслан Мішериченко відкрив сесію. На той момент в залі зареєструвались 40 депутатів, а саме від фракцій БЮТ, СПУ, КПУ та дехто з блоку "Наша Україна".

В цей момент в бік секретаря, а також Пузакова, який стояв в оточенні своїх прихильників, депутати з Партії регіонів почали кидати яйця і торти. В залі настав суцільний безлад: "регіонали" пішли штурмом, намагаючись захопити доступ до президії, під час бійки були розтрощені мікрофони, трибуна та стільці в передніх рядах залу.

Працівники міліції з"явились у залі вже наприкінці бійки. За попередніми даними, ніхто серйозно не постраждав.

Пузаков, проти якого і була спрямована акція депутатів з Партії регіонів, без жодних коментарів залишив залу ще під час заворушень.

Нагадаємо, що учора Кіровоградська ТВК призначила повторні вибори міського голови на 13 травня 2007 року, оскільки вважає, що Пузаков відмовився від посади мера. Підставою для такого рішення комісії стало перебування чинного мера Кіровограда одночасно на двох посадах: міського голови та керівника обласної організації Комуністичної партії України, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «"Регіонали" закидали мера Кіровограда яйцями і тортами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути