Ексклюзиви
пʼятниця, 09 листопада 2018 18:10

П'ятикласника, якого витягли з зашморгу, могли довести до самогубства

П'ятикласника, якого витягли з зашморгу, могли довести до самогубства
У Дніпрі триває розслідування спроби суїциду 11-річного школяра, якого мама витягнула з петлі. Фото - 34.ua

У Дніпрі триває розслідування спроби суїциду 11-річного школяра, якого мама витягнула з петлі. Уже другу добу він знаходиться в реанімації Обласної дитячої клінічної лікарні №1 у важкому стані, дихає через апарат штучної вентиляції легенів. Батьки від коментарів відмовилися.

Хлопчик міг бути жертвою буллінг з боку вчителів, тому вирішив вкоротити собі віку. Про це заявив Вадим Малько, член Громадської ради при міському голові Дніпра, передає 34 канал.

"Ми поговорили з батьками учнів школи, виявилося, що це - не перша спроба суїциду в навчальному закладі. Є інформація, що хлопчика цькував хтось із вчителів. Ми поки що не називаємо ім'я педагога, адже факт повністю не встановлений і не задокументований", - каже Малько.

У школі, де навчається дитина, думки про поведінку хлопця різняться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річну школярку знайшли в зашморгу у власному дворі

"Поведінка дитини нічим не відрізняється від поведінки його однолітків, вчиться в міру своїх можливостей, зауваження отримує не частіше, ніж інші діти", - каже Світлана Корж, в.о. директора школи №26.

Мав проблеми із поведінкою, каже класний керівник.

"Він часто говорить з друзями по мобільному телефону прямо на уроці. На всі зауваження реагував адекватно, іноді запрошували маму, вона завжди приходила в школу, питання вирішувалося ", - говорить Валентина Пермінова, класний керівник хлопчика.

Справу розслідує поліція як спробу суїциду. Не відкидають і версію нещасного випадку. Правоохоронці продовжують опитувати співробітників СШ№ 26 і друзів потерпілого хлопчика.

У Дніпрі лікарі обласної дитячої лікарні на Космічній борються за життя 11-річного школяра. Він хотів вкоротити собі віку 7 листопада. Інцидент стався в одній з квартир будинку в Новозаводському провулку. Хлопця у зашморгу знайшла мати, витягнула та викликала "швидку". Поки медики їхали на виклик, жінка намагалася самостійно відновити дихання і серцебиття сина. Медики оцінюють його стан, як важкий.

Зараз ви читаєте новину «П'ятикласника, якого витягли з зашморгу, могли довести до самогубства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути